Sådan undgår du efterårstræt hud

Få effekt med Hemphilia på blot 1-2 uger

Disse to skønne kvinder, Thandiwe og Cathrine, har testet Hemphilia's fugtgivende serie. Serien er specielt udviklet med fokus på at tilføre fugt til din hud uden at fedte.

Den indeholder selvfølgelig CBD og hampolie, men er også rig på de nærende og fugtgivende ingredienser aloe vera, hyaluronsyre og solsikkeolie.

De flotte resultater taler for sig selv❣️

 

Vores guide til smuk efterårshud

Fugtgivende cremer, nærende serum og plejende olier er musthaves på badeværelseshylden om efteråret. Her får du vores bud på, hvad huden har brug for, så den forbliver smuk og fin, også når kulden bider.

Rens

Når kulden bider, er en plejende rensemælk et vigtigt våben i kampen for en smuk hud. Det kan være en god ide, at vælge et renseprodukt der er blødt og mildt i konsistensen, og som indeholder olie, da det plejer og ikke udtørrer din hud. Det kan også være en god ide at fjerne de døde hudceller med en mild ansigtsscrub, så den resterende hudpleje kan trænge ind og virke.

Pleje i dybden

Et serum reparerer og genopbygger. Det er opbygget af mindre molekyler end cremer, og har en højere koncentration af aktive ingredienser. Derfor kan et serum trænge ned i de dybere lag i huden og give ekstra pleje.

Et ekstra beskyttende lag

Når du bruger en ansigtsolie sammen med dine andre hudplejeprodukter, er det som at tage en ekstra trøje på, når kulden kommer. Om efteråret og vinteren, har din hud brug for beskyttelse mod de kolde temperaturer, den lave luftfugtighed samt den kunstige og udtørrende varme indendørs.

Din fugtgivende overfrakke

En olie fugter ikke din hud, i modsætning til, hvad mange tror. Her kommer en fugtgivende ansigtscreme ind i billedet. Det er nemlig via en creme, at huden får sin fugt og beskyttelse.

Brug en god olie for at få den plejende effekt, mens du bruger en creme for at opnå fugt – som alle hudtyper har brug for.


Se næste indlæg Se forrige indlæg

Kommentar

Please note, comments must be approved before they are published