Bæredygtighed og miljø

70% mindre plast
HEMPHILIA® har reduceret forbruget af plastik drastisk! HEMPHILIA® har brugt mange timer på at finde den ideelle vægt af plastmaterialet, som bruges i deres beholdere og er nået frem til at spare ca. 70 % plastik sammenlignet med andre beholdere, der anvendes på markedet. Endvidere bruges specielle luftløse rør i beholderen, der udover at være innovative for den bedste brugeroplevelse, gør det muligt at reducere indholdet af konserveringsmidler mellem ca. 40% til 100%.
 
100% mindre papir og pap
HEMPHILIA® bekæmper skovrydning! 
HEMPHILIA® tilbyder alle produkter uden den såkaldte sekundære emballage, altså de ting og kasser, der bruges til at reklamere for produkter og som ofte bare bliver smidt ud med det samme og belaster miljøet unødigt. 
 
HEMPHILIAs® filosofi er et bevidst fokus på en sundere og  mere naturlig livsstil i en verden, hvor mennesker ofte afviger fra deres oprindelige eksistens med naturen og brug af naturlige produkter.
Konkret betyder det at ALT, der har en negativ indvirkning på miljøet og naturen og som ikke er strengt nødvendigt, er forbudt.