Naturlige værdier

Rene, helt naturlige, økologiske råmaterialer

HEMPHILIA er den eneste 100% økologiske skønhedsplejeserie med hamp og CBD på det danske marked.

Tankerne bag HEMPHILIA er, at vi skal passe på hinanden og miljøet. Derfor bruger vi kun rene og helt naturlige, økologiske råmaterialer, der ikke belaster klimaet. Produktkvalitet og ærlig kommunikation er i fokus. Vi tester ofte, og holder os løbende opdateret på CBD, og hvad forskningen viser omkring de mange gavnlige ingredienser i vores produkter.

Vi vil gerne gøre vores til at vores efterkommere får en smuk og tryg verden at vokse op i, og vi ønsker, at alle skal have råd til HEMPHILIA og en smukkere og stærkere hud.

 

Bæredygtighed og omtanke for miljøet

For at gøre vores til at værne om klimaet, har vi reduceret plast i emballagen med 70 % sammenlignet med tilsvarende skønhedsprodukter på markedet. Vi tager dette meget seriøst, og har derfor et mantra, der hedder at alt, der har en negativ påvirkning på vores miljø, og som ikke er nødvendigt for produkterne, ikke er tilladt i HEMPHILIA og vores plejeserie.

Der produceres alt for meget spild-emballage, som vi sagtens kan være foruden, da det ikke har betydning for produktets kvalitet. Vi har derfor skåret den sekunderer emballage helt væk og pakker og sender vores varer i genbrugspapkasser.

 

Forskning og kvalitet i top, så du kan føle dig tryg

Vi ønsker, at vores kunder skal føle sig trygge, når de handler hos os i HEMPHILIA. Vi sætter en stor ære i en ærlig og åben kommunikation, og at alle vores produkter lever op til den højeste kvalitet på markedet.

Vi er stolte af at HEMPHILIA plejeserien er udviklet af specialister indenfor skønhedspleje igennem 30 år og produceret med fokus på social- og klimavenlig bæredygtighed.  Alle vores produkter er desuden øko-certificerede, godkendt af Sundhedsstyrelsen og Miljøstyrelsen og 100 % lovlige.