Naturlige værdier

Rene, helt naturlige, økologiske råmaterialer

HEMPHILIA er den eneste naturlige og økologiske skønhedsplejeserie med hamp og CBD på det danske marked.

Tankerne bag HEMPHILIA er, at vi skal passe på hinanden og miljøet. Derfor bruger vi kun rene og helt naturlige, økologiske råmaterialer, der ikke belaster klimaet. Produktkvalitet og ærlig kommunikation er i fokus. Vi tester ofte, og holder os løbende opdateret på CBD, og hvad forskningen viser omkring de mange gavnlige ingredienser i vores produkter.

Vi vil gerne gøre vores til at vores efterkommere får en smuk og tryg verden at vokse op i, og vi ønsker, at alle skal have råd til HEMPHILIA og en smukkere og stærkere hud.

 

 

100% naturlige og veganske produkter

Alle vores produkter indeholder kun naturlige og veganske ingredienser, derfor kan du trygt og med god samvittighed bruge vores produkter, også hvis du er veganer.

Vegansk hud- og hårpleje betyder, at vores produktet er fri for ingredienser, der stammer fra dyr. Det vil sige at vores produkter er fremstillet af planter, mineraler og sikre syntetiske ingredienser og ikke benytter animalske afledte ingredienser, som ellers ofte findes i hudpleje og kosmetik.

 

Vi støtter op om - NO Amimal Cruelty

Vi vil gerne med denne produktserie passe på dig, miljøet og dyrevelfærden. Derfor støtter vi op om No Animal Cruelty.

 

Bæredygtighed og omtanke for miljøet

For at gøre vores til at værne om klimaet, har vi reduceret plast i emballagen med 70 % sammenlignet med tilsvarende skønhedsprodukter på markedet. Vi tager dette meget seriøst, og har derfor et mantra, der hedder at alt, der har en negativ påvirkning på vores miljø, og som ikke er nødvendigt for produkterne, ikke er tilladt i HEMPHILIA og vores plejeserie.

Der produceres alt for meget spild-emballage, som vi sagtens kan være foruden, da det ikke har betydning for produktets kvalitet. Vi har derfor skåret den sekunderer emballage helt væk og pakker og sender vores varer i genbrugspapkasser.

 

Forskning og kvalitet i top, så du kan føle dig tryg

Vi ønsker, at vores kunder skal føle sig trygge, når de handler hos os i HEMPHILIA NORDIC. Vi sætter en stor ære i en ærlig og åben kommunikation, og at alle vores produkter lever op til den højeste kvalitet på markedet.

Vi er stolte af at HEMPHILIA plejeserien er udviklet af specialister indenfor skønhedspleje igennem 30 år og produceret med fokus på social- og klimavenlig bæredygtighed.  Alle vores produkter er desuden øko-certificerede, godkendt af Sundhedsstyrelsen og Miljøstyrelsen og 100 % lovlige.