Hvem er vi?

Hemphilia Nordic forhandler forskellige produkter med indhold af CBD. En af vores ejere står bag CBD-care4you, som er en sammenslutning af folk, der hjælper danskere med at navigere i CBD junglen. Derudover står vi for den danske distribution af produktserien HEMPHILIA®.
HEMPHILIA® laver kun produkter indeholdende hamp og er en del af det økologisk kosmetikfirma FRADA, der blev grundlagt i 1996 i Italien af Francesco Dal Zio.
HEMPHILIAs® livsfilosofi fokuserer på en sundere og mere naturlig livsstil i en verden, hvor mennesker ofte er kommet meget langt væk fra deres sameksistens med naturen.
HEMPHILIA® har en vision om at stimulere positiv forandring, skabe velvære og som følge heraf skabe grundlaget for vidtrækkende positive ændringer. 
Denne vision er inspireret af naturens vitalitet og visdom.
Siden 1996 har virksomheden bestræbt sig på at hylde effektiviteten af naturlige vegetabilske råstoffer, som de dyrker i deres egne laboratorier for forskning og udvikling.
HEMPHILIA®  producerer udelukkende i egne produktionsfaciliteter i Italien og kan derfor tilbyde hampbaserede produkter til skønhedspleje og velvære, som garanterer at filosofien bag dette ambitiøse HEMPHILIA®-projekt føres ud i livet.