Derfor gør serum en kæmpe forskel for din hud

Bruger du et serum i din ansigtsplejerutine?

Du bruger sikkert en ansigtscreme morgen og aften, med hvad med serum til ansigtet? Det kan måske virke overflødigt at smøre endnu mere i ansigtet end højst nødvendigt, men faktisk forstærker et serum effekten af den hudpleje, du allerede bruger.

 

Sådan virker et serum

Et serum reparerer og genopbygger. Det er opbygget af mindre molekyler end cremer, og har en højere koncentration af aktive ingredienser. Derfor kan et serum trænge ned i de dybere lag i huden og give ekstra pleje.

 

Hvordan anvender jeg et serum?

Påfør altid dit serum efter rens. På den måde absorberes de plejende ingredienser lettere.

Lad gerne serummet virke i omkring 2-5 minutter inden du påfører din creme. Det giver serummet tid til at trænge dybt ind i huden, og giver de aktive ingredienser plads til at virke.

 

Kan jeg bruge et serum alene?

Nej. Et Serum kan ikke bruges alene, da det er målrettet til at tilføre aktive ingredienser direkte ind huden. Et serum beskytter ikke din hud særligt godt og holder heller ikke på fugten. Derfor er det vigtigt, at du altid bruger en creme ovenpå dit serum.

Vælg gerne et serum, der også kan bruges på øjenomgivelserne. Herved behøver du ikke investere i en dyr øjencreme. Begge vores serum er velegnet til dette brug.

HEMPHILIA har både et fugtgivende serum og et serum til anti-aging


Se næste indlæg Se forrige indlæg

Kommentar

Please note, comments must be approved before they are published