Plej din hud, hår og krop indefra!

Skønhed kommer indefra ;-)

Nu kan vi endelig løfte sløret for vores nyeste produkt

🤍 COLLAGEN NORDIC

Jeg har længe selv været fan af kollagen-tilskud, men synes virkelig det kan være en jungle at hitte rundt i.

Rigtig mange kollagen-produkter på markedet er enormt dyre! Man kommer hurtigt til at betale MANGE PENGE for meget lidt kollagen, eller også er man bundet af et abonnement, som er svært at komme ud af. 

Tro mig... jeg har selv været der.

Derfor var det selvfølgelig vigtigt for os at COLLAGEN NORDIC  indeholder en høj mængde kollagen, og at prisen er til at betale. Nå ja... og at smagen og konsistensen er god...Der er ikke noget værre end, hvis man skal tvinge noget ned, der klumper eller smager dårligt. 

Vores kollagen-drik smager af sødlige sommerjordbær, og hvis man ikke er til det, kan man nemt blande det i sin juice eller fortynde det med vand. Og så kommer vores marine kollagenen selvfølgelig fra bæredygtigt fiskeri.

***

Jeg har nu taget disse gyldne dråber igennem længere tid, og jeg elsker den effekt, det har på min hud, hår, knogler og negle. 

Min hud føles mere spændstig og fugtmættet og mine negle flækker ikke. 

Førhen boksede jeg med, at mit hår altid knækkede. Men selv efter et års amning, hvor man normalt efterfølgende bakser med det såkaldte "ammehår", ja så har og mit hår aldrig været sundere, længere og mere glansfuldt.

 

Christina testede produktet i 3 måneder 

"Så er mine 3 måneder overstået. 

De første to synes jeg ikke rigtig der skete noget, men den sidste måned er jeg flere gange blevet spurgt, hvad jeg gør for at have sådan en pæn hud.

Jeg synes bestemt at resultatet taler for sig selv, og jeg er meget tilfreds"


Christina (se hendes før- og efterbilleder øverst).

 

Hvad gør vores kollagen så effektivt

1. COLLAGEN NORDIC indeholder en bred vifte af kollagen peptider, som nemmere optages i kroppen sammenlignet med andre kollagenproteiner.

2. Pga. dette og dets flydende form, er absorberingshastigheden meget høj sammenlignet med alle andre produkter i pulver eller kapselform. 

3. Vores kollagen er desuden rig på C-vitamin, som er det eneste vitamin, der kan hjælpe med at styrke dannelsen af kollagen i din krop.

Denne unikke sammensætning af hyaluronsyre, en høj mængde hydrolyserede marine kollagen og C-vitamin, forbedrer optagelsen af kollagen og bidrager med en hurtigere og mere synlig effekt.

 

Men hvorfor er det egentlig "nødvendigt" at tage kollagen-tilskud?

Med alderen nedsættes vores evne til at producere kollagen. Det sker typisk omkring 25-30 års alderen. MEN...når du tager kollagen som kosttilskud, dannes der automatisk mere kollagen i kroppen.

God hudpleje er vigtigt, men hvis du også plejer din hud og krop indefra, sørger du for at give din krop den optimal pleje. 

Når kollagenproduktionen falder, kan det ofte ses ved at huden føles mere tør og mister sin spændstighed og bliver mere rynket.

MEN... en nedsættelse af din kollagenproduktion har faktisk ikke kun en negativ indvirkning på huden. Det kan også medvirke til hårtab, skøre negle, stive led og dårligere fordøjelse. Derfor kan dette kosttilskud også være velegnet til dig, som endnu ikke er rundet de 25 år.

Husk at det også er langt bedre at forebygge end at skulle udbedre, når "skaden" først er sket :-)

 

Du kan købe vores kollagen lige HER

 

Har du spørgsmål?

Så spør' endelig løs.

Du sender blot en mail til mig på stinehk@hemphilia.dk. Så vil jeg gøre mit bedste for at guide dig.

Håber du vil tage godt imod vores nye produkt. Vi er i hvert fald rigtig stolte af det!

Kærlig hilsen Stine ♥️


Se næste indlæg Se forrige indlæg

Kommentar

Please note, comments must be approved before they are published